Patrick Lemmen en Lars Kersten rondden De Peelbergen vandaag af in de top vijf

Patrick Lemmen en Lars Kersten rondden De Peelbergen vandaag af in de top vijf
Ook vandaag sloten de Nederlanders in De Peelbergen hun dag met succes af. In de CSI2* 1,40m kon Patrick Lemmen met Dadullah (Wittinger VDL) de vijfde plaats pakken. Elud (Clinton) en Rodrigo Giesteira Almeida wisten deze rubriek te winnen voor Portugal. In 32,2 seconden waren ze anderhalve seconde sneller dan Nicole Persson en Charmeur Z (Champion FP), die tweede werden voor Zweden.

Janika Sprunger en Charlie Boy (Irco Mirco GII) werden derde, een halve seconde sneller dan Vincent Byrne en Mr Rockefeller (Ard VDL Douglas). Pim Mulder reed Djoost Again (Cantos) naar de zevende plaats.

Lars Kersten en Dora de Ness (Nabab de Reve) grepen de zilveren stek in de CSI2* 1,35m. Malin Parmler en Dagma (Tangelo vd Zuuthoeve) wonnen voor Zweden nadat ze in 65,96 seconden anderhalve seconde voor bleven op Kersten. Joao Eduardo Ferreira de Carvalho en Lamina vh Gelutt Z werden derde.

Voor Maaike Schoormans en Gavanta (Cantos) zat er nog een zesde plaats in de bus tijdens de CSI* 1,20m. De Poolse Dalia Lehmann en Silver Star (Legolas) wonnen deze rubriek.

Klik hier voor alle resultaten.