Longines Ranking punten voor Angelique Hoorn in Ierland

Longines Ranking punten voor Angelique Hoorn in Ierland
In het Ierse Dublin zijn het de Lucky Irish die vandaag zegevieren in de 1m60 hoofdrubriek van de dag. In deze Longines Ranking tellende rubriek is het de Ier Darragh Kenny die aan de leiding gaat met zijn Balou du Reventon (v. Cornet Obolensky) met wie hij in de 19 koppige barrage het deelnemersveld voorbleef in een tijd van 35.83 seconden.

Hij dook daarmee als laatste starter in de barrage onder de tijd van landgenoot Mark McAuley die hier met zijn Miebello (v. Flying Quite Easy 958) de tweede plaats op zijn naam schrijft in een tijd van 36.46 seconden. De Zwitser Steve Guerdat mag zich als derde opstellen met de elfjarige BWP merrie Hannah (v. Dulf van den Bisschop) die hij hier foutloos rondstuurde in 37.11 seconden.

Het waren de Ieren die het verder af wisten te maken in de top vijf. Zo zien we op de vierde plaats Michael G Duffy en zijn Lapuccino 2 (v. Livello), gevolgd door een vijfde plaats van Richard Howley in het zadel van Dolores (v. Berlin).

Het is dan Angelique Hoorn die zich als zesde mag opstellen met haar KWPN-er Brego R'N B (v. Namelus R) met wie ze foutloos bleef in 38.75 seconden.

Klik hier voor alle resultaten