Kristian Houwen rijdt zich naar een tweede plaats in het 1.30m van Peelbergen

Kristian Houwen rijdt zich naar een tweede plaats in het 1.30m van Peelbergen
In Peelbergen is deze ochtend het 1.30m van start gegaan, de winst in deze proef was voor de Portugees Rodriego Giesteira Almeida met zijn Umea de Blondel (v. Dollar dela Pierre), hun tijd bedroeg 62.96 seconden.

De tweede plaats was voor de Nederlander Kristian Houwen met haar Cilydi (v. Contendro II), hun chrono tikte af in een tijd van 63.80 seconden. Op 3 vonden we Maikel van Mierlo en zijn Edelmanfee (v. Kojak), zij bereikten de finish in een tijd van 64.26 seconden.

De vierde plaats was voor Aurelien Georges Picot met haar Vitale de st Ladre (v. Mozart de Beny), hun tijd bedroeg 68.43 seconden. En de vijfde plaats was voor Peter Bulthuis en zijn Concetta W (v. Clinton), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 70.12 seconden.

In het 1.35m was de winst voor de Brit James Emblen en zijn Skelwith Lady Delilah (v. Baloubet du Rouet), hun tijd bedroeg 24.31 seconden. Plaats 2 was voorbehouden voor de Britse Jessica Mendoza met haar Wan Architect, ze bereikten de finish in een tijd van 24.46 seconden.

De bronzen medaille was voor Fidel Segovia met zijn G C Atlanta Z (v. Andiamo), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 24.67 seconden. Plaats 4 was voor Thomas Voss met zijn paard Wat NU 34 (v Cormint), hun tijd bedroeg 25.04 seconden. En de 5e plaats was voor Jonathan Dixon met zijn Gantico (v. Canturo), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 25.14 seconden.

Pim Mulder werd 7e in deze proef met zijn Ecanto J(v. Canturano).

Voor meer resultaten klik hier.