Kevin Jochems en Henk van de Pol strijden om winst in Vejer de la Frontera

Kevin Jochems en Henk van de Pol strijden om winst in Vejer de la Frontera
De Oranje ruiters weten in het Spaanse Vejer de la Frontera de dag succesvol af te sluiten. In de tweesterren Big Class over een hoogte van 1m45 ging het namelijk tussen Kevin Jochems en Henk van de Pol.




Quick results:

  1. Kevin Jochems - Evita

  2. Henk van de Pol - Looyman Z

  3. Holly Smith - Claddagh Iroko






Het is uiteindelijk Kevin Jochems die de rubriek op naam schrijft met de tienjarige KWPN-er Evita (v. Canturano). Met een tijd van 60.69 seconden wist hij zo nipt voor te blijven op Henk van de Pol en de stoere Looyman Z. Met de Numero Uno zoon eindigde Van de Pol op een nette tweede plaats in 60.77 seconden. De Britse Holly Smith nam vervolgens met Claddagh Iroko de derde plaats voor rekening met een tijd van 61.70 seconden. Zij bleef haar landgenoot Jake Saywell voor met de BWP-er Havinia van de Roshoeve.

Hendrik-Jan Schuttert maakte het af door Farmers Proud HS (v. Verdi) naar de vijfde plaats te sturen. Verder zien we nog een negende plaats voor Eric van der Vleuten met Djoost Again, een tiende plaats voor Sanne Thijssen met Elvira en een elfde plaats voor John Pals in het zadel van Fernando.

Zevenjarigen

Schuttert eindigde met Halla (v. Tornesch) in de rubriek voor de zevenjarigen ook nog eens op een zesde plaats.

Resultaten