Christian Ahlmann wint Six Bars, terwijl Charlotte Bettendorf late avondrubriek van Wiesbaden op naam schrijft

Christian Ahlmann wint Six Bars, terwijl Charlotte Bettendorf late avondrubriek van Wiesbaden op naam schrijft
In Wiesbaden gaat de competitie deze avond nog lange tijd verder. Omdat morgen ook nog een en ander op het programma staat in verband met het Pinksterweekend zijn de ruiters vanavond nog druk aan het werk.

Zo zagen we Christian Ahlmann winnen in de Six Bars die op het programma stonden. Hij was met Dolocia (v. Untouchable Z) de enige ruiter die maar liefst 4 ronden foutloos wist te blijven.

Na de Six Bars stond er nog een twee-fasen 1m45 rubriek op het programma. Daar is het Charlotte Bettendorf die haar eerste prijs mag gaan vieren. In het zadel van Iris van de Bisschop, een BWP merrie uit Kannan, werd er een tijd genoteerd van 31.35 seconden. Ze bleef zo voor op David Will die met Charly (v. Cayado) in 32.59 seconden aan de finish kwam. De derde plaats gaat dan naar de Ier Cian O'Connor en zijn Diego (v. Colman) met wie hij rondkwam in 32.62 seconden.

Verder weet Wilton Porter zijn Delinquent JX (v. Darco) naar de vierde plaats te sturen en zien we Peter Moloney nog terug op de vijfde plaats Ghana.

Resultaten