Hendrikx en Greeve scoren in Grand Prix kwalificaties Kronenberg

Hendrikx en Greeve scoren in Grand Prix kwalificaties Kronenberg


Chad Fellows volgde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Good Morning B (v. Eldorado vd Zeshoek, f. Van Dam) een foutloze ronde springen in 66,94 seconden. Kendra Claricia Brinkop en Malibu de Muze (v. Nabab de Reve x Tornedo Fcs, f. De Rycke) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 69,67 seconden.

Julie Welles (Undercover) en Max Kühner (Eic Caleo) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Michel Hendrix (Hendrick's HX) was de beste Nederlander op de zevende plaats. Voor Leopold van Asten (VDL Groep Nino du Roton) was er een elfde plaats. 

CSI2* 1m40

In het 1m40 ging de overwinning naar Brian Walker. Hij reed Cleopatra (v. Quick Star x Calato, f. Sleutels) foutloos doorheen de tweede fase in 33,13 seconden. Lars Kersten en Iliana (v. Cardento 933 x Gentleman) eindigden op plaats twee. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 34n01 seconden. Guillaume Foutrier (Ensing) vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 34,35 seconden. 

CSI1* GP kwalificatie 

In de GP kwalificatie van de CSI1* competitie reed Schaefer Raposa naar de overwinning. Zij reed Hielisa foutloos rond in 28,77 seconden. Katharina Bubakova en Clintons Dream Girl (v. Clinton I x Coriano, f. Nielsen) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 29,70 seconden. Fabienne Daigneux-Lange maakte de top drie compleet. Zij rekende op Fringant du Calvaire (v. Qody de St-Aubert x Wander vd Mispelaere, f. Dujacqier) om in 30,44 seconden een foutloze ronde te springen.

Sandra Sunde Lian (G. Millfield Gizelle) en Michael Greeve (It's Easy) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten