Harrie Smolders blijft beste Nederlander op Longines Ranking

Harrie Smolders blijft beste Nederlander op Longines Ranking

Er is weinig tot geen verandering in de nieuwe top drie van de FEI Longines Ranking.  De Zwitserse springruiter Martin Fuchs blijft op kop van de ranking en wordt opgevolgd door de Zweedse springruiter, Henrik von Eckermann en Peder Fredricson.

De voormalige nummer vijf, Conor Swail liet zich zowel in Amerika als Europa opvallen en springt naar de vierde plaats. Hij duwt zo Olympisch kampioen, Ben Maher één plaats terug naar de vijfde plek. Nieuwkomer in de top tien is Max Kühner.

De LGCT Grand Prix winnaar van afgelopen weekend ruilt zijn 14e plaats in voor plek zeven. Ook McLain Ward springt de top tien binnen. Hij ruilt plaats elf in voor plek negen.

Beste Nederlander blijft Harrie Smolders. Smolders zakt weg uit de top tien naar de elfde plaats. Maikel van der Vleuten staat eveneens in de top dertig. Twee plaatsen beter dan vorige maand staat de Nederlander nu op de 24e plek.  In de top vijftig zien we verder Sf-Equestrian-ruiter, Jur Vrieling (41) en Nederlands beste amazone, Sanne Thijssen (46) die nieuw binnen springt in de top vijftig.


Ranking