Gouden ochtendstond voor Johan Bergs bij jonge paarden in Kronenberg

Gouden ochtendstond voor Johan Bergs bij jonge paarden in Kronenberg

Een vruchtbare ochtend voor Johan Bergs bij Peelbergen, samen met de 6-jarige La Luna Especiale (Cape Coral Rbf Z) sprong hij naar een schitterende overwinning tijdens de eerste jonge paarden proef van de dag.

Ruim 34 combinaties wisten het 1.20/1.30m hoge parcours zonder fouten af te leggen, waarvan Bergs in het zadel van La Luna Especiale de snelste tijd wisten neer te zetten in 31.19 seconden. Exact dertig honderdsten na het winnende duo kwam Susan Fitzpatrick op Kallista de Baudignies (Greco Sitte) door de eindmeet, wat de Ierse zilver opleverde. Die Italiaanse Francesca Maggiore vervolledigde het podium met de Numero Uno zoon, Number One van het Gevahof Z.

Vind de volledige uitslag van de 5- en 6-jarigen proef hier.

De daaropvolgende proef voor 7-jarigen leverde prijzen voor Loewie Joppen en Kim Emmen op, met een klassering als respectievelijk vijfde en zesde. De winst ging naar de Pool Mikolaj Kownacki met de Holsteiner schimmelruin Caskano. Laurens Buhl uit Duitsland nam op Prianti van het Mikkenhof (Thunder Vd Zuuthoeve) het zilver voor de rekening, gevolgd door de Ier Jeremy Sweetnam en Chuflay (Cornet Obolensky) als derde.

Loewie Joppen zorgde met Pallieter Vd N. Ranch (Windows vh Costersveld) voor de vijfde plek, voor landgenote Kim Emmen die op de rug van Kaiser Dmh (Cardento 933) naar een klassering als zesde sprong.

Vind de volledige uitslag van de 7-jarigen proef hier.