Fabienne van Hemsbergen en Renate Beuving schitteren in Amsterdam

Fabienne van Hemsbergen en Renate Beuving  schitteren in Amsterdam

In Amsterdam stond de toegestane tijd scherp gezet in de 1.30m rubriek. Slechts vier combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. Daarbij wist uiteindelijk Renate Beuving de eindzege op haar naam te schrijven.  Fabienne van Hemsbergen won de klasse M.

De amazone won in het zadel van de 7-jarige Inx (Creed).  In de herkansing bleef het paar net geen twee seconden voor op Albert Zoer met Isa Tella (Etoulon) onder het zadel. Julian De Boer vervolledigde het podium met één springfout met Isis (Cardento).

Eveneens met één springfout strandde MArco Sas met Idaho vd Hagenhorst (Big Star) op de vierde plaats. Dennis van den Brink vervolledigde de top vijf met onder het zadel Ivar (Harley VDL).

Fabienne van Hemsbergen scoort

Eerder wist Fabienne van Hemsbergen de concurrentie achter zich te houden met de 14-jarige Navarres Beluga (Tygo). Het paar bleef in de 1.20m rubriek als enige foutloos onder de 29 seconden. Larissa Molenkamp volgde op het podium met Ireland (Corland) voor Berry Wagenaar met Icarus (Etoulon).

In deze Klasse M stelden Renate Beuving met Ithaca (Canabis) en Julia van der Heijden met Baileys (Vincenzo) zich op op de vierde en vijfde plaats.

Alle resultaten

Alle foto's later op equpics.be