Emile Tacken stuurt Cas naar top vijf van CSI2* Grote Prijs De Peelbergen

Emile Tacken stuurt Cas naar top vijf van CSI2* Grote Prijs De Peelbergen

In de Peelbergen is net de CSI2* Grand Prix 1,45m afgelopen. De overwinning ging er naar Thiago Ribas Da Costa met zijn negenjarige Kassandra van 't Heike, een dochter van Epleaser van 't Heike. Emile Tacken stuurde Cas (Viento Uno W) naar de vijfde plaats, Leopold van Asten werd zesde. 

QUICK RESULT GP

1. Thiago Ribas Da Costa - Kassandra van 't Heike
2. Michael Cristofoletti - Sig Debalia
3. Hikari Yoshizawa - Conrato


Da Costa stuurde Kassandra van 't Heike naar de overwinning in 42,27 seconden. Zo waren ze slechts een halve seconde sneller dan de Italiaan Cristofoletti met KWPN-merrie Sig Debalia, een dochter van Zürich. Yoshizawa en Conrato (Caretino) finishten als derde in 44,31 seconden.

Ook de vierde plaats ging naar Japan; Taizo Sugitani en Heroine de Muze (Tinka's Boy) werden vierde, Emile Tacken en Cas (Viento Uno W) grepen de vijfde plaats voor Nederland. Op plaats zes volgde Leopold van Asten met VDL Groep Chaccola. Niels Kersten werd tiende met Dabelle (Nabab de Reve).

Ook in de prijzen: Anouk De Ruijter, Mel Thijssen en Niels Bulthuis.

CSI* 1,20m

Terwijl Duitser Bastian Tewes zowel de eerste als de tweede plaats greep, finishte Iris Michels met Flora (Verdi TN) als derde. De verdere top vijf bleef ook voor Duitsland: Ramona Hilliges en Quorado werden vierde, Heinrich Leikert pakte de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Foto: Eva van den Adel