Eerste winnaars zijn gekroond in Geesteren

Eerste winnaars zijn gekroond in Geesteren
De eerste parcours zijn achter de rug in Geesteren. Het lokale grootfeest voor paardensport blikt later deze week naar de internationale Nations Cup. Ondertussen zijn de eerste nationale lintjes uitgedeeld.

Sven Peters overwon de klasse M, progressief  met zijn Iepje-M (Zambesi). Het duo was bijna een halve seconde sneller dan Danny Schaper met onder het zadel Icole (Denzel van het Meulenhof). Met een nipt verschil volgde Jente Hollander met Diesel 10 P.S. (Vittorio) op de derde plaats.

In de klasse M 2 fasen overwon Gert Van den Hof met SPR Gemma. Als enige hield Van den Hof de chrono onder de 27 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Ivo Busscher die zijn Jupiler (Europe RV) foutloos door de finish loodste in 27,49 seconden. Jochen Musterhuis volgde op de derde plek met Hurricane M (Verdi).

Pony's regeren en domineren programma

Bij de pony's overwon Jort Wiefferink met William de M/C-Z/C. Het DE-M progressief kwam op naam van Kim Loman met Kellogs. In het DE-Z schitterede Mart Ijland met de overwinning na een knappe ronde met zijn BellaDonna. Anna Plass regeerde in het ZZ/D-ZZ/E met Gentleman.

Alle uitslagen