Doron Kuipers, Joy Lammers en Niels Kersten scoren in Kronenberg

Doron Kuipers, Joy Lammers en Niels Kersten scoren in Kronenberg

Ook vandaag wordt er sterk gereden op het Hippisch Centrum de Peelbergen. De Nederlandse deelnemers verspreiden zich in de verschillende rubrieken in de prijsuitreikingen. 

De 1.30m CSI1* Grand Prix kwalificatie kleurde Brits dankzij Benjamin Bick met de 8-jarige Marieke Vdr (Horion de Libesart). Het paar werd opgevolgd door Charle Bastone met Fyberlinus H (Zirocco Blue VDL) en Victor Bettendorf met onder het zadel Capristo 3 (Congress 4).

Net buiten het podium sprong Doron Kuipers naar de zesde en achtste plaats. De Nederlander stelde zich op op stek zes met Gabri terwijl hij foutloos achtste werd met Calgary (Canturo).

In de 1.35m CSI2* rubriek hield Oda Charlotte Lyngvaer de concurrentie achter zich met Stal Hendrix' Goanita (Corrado I). Het duo bleef ruim één seconde voor op Rossen Raitchev met Cascaya IV (Corrado I) onder het zadel. Voor eigen publiek vervolledigde Niels Kersten het podium met de KWPN-ruin, Garibaldi (Toulon).

Op de zesde plaats tintte Thibeau Spits de prijsuitreiking licht Belgisch. Spits volgde buiten het podium met Isolde vd Heffinck (Contact vd Heffinck).

Bij de zevenjarigen wist Joy Lammers opnieuw een podiumplek op te eisen. Niclas Baule snelde naar de eindzege met de Conthargos-zoon, Conthargos Son PS. Jos Laymmers volgde op de derde plek met Ibeau Smh (Quasimodo Z).

All uitslagen