Caroline Poels sprokkelt Ranking punten in Opglabbeek

Caroline Poels sprokkelt Ranking punten in Opglabbeek

In het Sentower Park werd het sportief programma op zaterdag afgesloten met de 1.45m Longines Ranking rubriek. In deze Grand Prix kwalificatie hield Jérome Guery de winst in eigen land na een barrage met tien. Voor Nederland volgde Caroline Poels in de prijzen.

Guery snelde naar de winst met zijn eigen achtjarige Tender Dream Hero Z. Het paar bleef net geen seconde voor op de Ier Jason Foley met onder het zadel Lady Angeles (Los Angeles). De merrie werd eerder nog uitgebracht door de Nederlandse amazone Kim Emmen en België's Alexander Housen. Janine Blotz vervolledigde de top drie met Hendrik Denutte zijn voormalige sBs-ruin, Cassis van de Kranenburg (Toulon).

In deze 1.45m rubriek volgde Monique Becker op de vierde plaats. Op de rug van Foia (Cayado) bleef Becker, Anna-Maria Grimm met Estelle 95 (Larimar 7) voor.

Voor Nederland volgde Caroline Devos-Poels op de zesde plaats. De Nederlandse amazone loodste haar achtjarige KWPN-merrie, Jarina J (Cicero Z Van Paemel) foutloos naar plek zes. Sanne Thijssen volgde op de negende plek met Clarima 6 (Clarimo).

Volledige uitslag