Broertjes Coyle domineren hoofdrubriek op Spruce Meadows, derby in handen van KWPN-ers

Broertjes Coyle domineren hoofdrubriek op Spruce Meadows, derby in handen van KWPN-ers

In Canada op Spruce Meadows stond gisteren de 1m50 speed challenge op het programma. Er was Ierse winst in deze 1m50 rubriek voor Jordan Coyle en zijn Picador (v. Lupicor) die hij in ee ntijd van 75.67 seconden rond wist te sturen. 

Quick results:

1. Jordan Coyle - Picador
2. Beezie Madden - Jiva
3. Daniel Coyle - Chs Krooze

Het is dan Beezie Madden die haar BWP-er Jiva (v. Concorde) in een tijd van 75.96 seconden naar een tweede plaats wist te sturen. Jiva werd gefokt door Jan Linssen. Daniel Coyle, het jongere broertje van Jordan, zien we dan nog eens terug op een derde, maar ook op een vierde plaats. Met CHS Krooze (v. Kroongraff) noteerde hij met 76.97 seconden de derde plaats. In het zadel van de KWPN-er Farrel (v. Cardento) zien we hem terug op een vierde plaats. 

Het is kan Kent Farrington die de top vijf weet te completeren met Austria 2 (v. Casall). 


Derby 1m45

In de 1m45 derby die op het programma stond presteren de KWPN paarden met een mooie top drie. Zo zien we Rowan Willis die Everse W (v. Lexicon) in 36.36 seconden naar de winst stuurt. Ook hier weet Jordan Coyle een mooi resultaat neer te zetten, ditmaal kon hij er rekenen op Eristov (v Cicero Z) die hij in 37.16 seconden naar de tweede plaats stuurde. Nicolas Pizarro en Ares (v. Cardento) sluiten het rijtje dan af met een nette derde plaats.


Resultaten

F: HSI