Britt Schaper wint tweede onderdeel van NK Junioren, Nick Nanning neemt voorlopig de leiding

Britt Schaper wint tweede onderdeel van NK Junioren, Nick Nanning neemt voorlopig de leiding

Op het Nederlands Kampioenschap voor de Junioren werd vanochtend het tweede onderdeel gereden. Britt Schaper en Bad Boy eindigden helemaal bovenaan het klassement in dit tweede deel. In de voorlopige tussenstand staat Schaper tot nu toe vierde. 

Winnaars tweede onderdeel NK Junioren 

Britt Schaper kon rekenen op Bad Boy (v. Zilverstar T) om de snelste tijd van 73,29 seconden neer te zetten in dit tweede onderdeel van het Nederlands Kampioenschap. Nick Nanning en Bandia (v. Clinsmann), die voorlopig aan de leiding staat in het tussenklassement, eindigde met zilver in deze tweede ronde met een tijd van 73,79 seconden. Jorinde Dolfijn en Justique (v. Bustique) deden eveneens een gooi naar de titel en belandden op de derde plaats in 74,09 seconden. 

Milan Morssinkhof en Checkpoint Chacco (v. Chacco Blue) werden vierde en Thijmen Vos met Ive Got The Key (v. Womanizer) eindigde vijfde. 

Klik hier voor de resultaten van het tweede onderdeel. 

Tussenstand na tweede manche NK Junioren 

Na dit tweede onderdeel is er ook een nieuwe tussenstand. Voorlopig mag Nick Nanning aan de leiding blijven staan met Bandia (v. Clinsmann). Hij wordt opgevolgd door Milan Morssinkhof met Checkpoint Chacco (v. Chacco Blue). Thijmen Vos, die in het tweede deel vijfde eindigde, plaats zich op een voorlopige derde plek in het tussenklassement met Ive Got The Key (v. Womanizer). 

Britt Schaper, de winnares van het tweede deel staat tot nu toe vierde in het tussenklassement met Bad Boy (v. Zilverstar T) en Milan Morssinkhof veroverde naast zijn voorlopige tweede plaats ook een vijfde plaats met Leonidas 129 (v. Leonce). 

Klik hier voor de tussenstand