UPDATE: Danny G. Waldmann wint loodzware Grote Prijs Palm Beach

UPDATE: Danny G. Waldmann wint loodzware Grote Prijs Palm Beach

Slechts zes combinaties slaagden erin zich  te kwalificeren voor de herkansing in de 1.60m  Grote Prijs van Palm Beach.  Daarin hielden slechts twee duo's het foutloos. Lange tijd stond  Dani  G. Waldman op kop, maar moest op de valreep Billy Twomey  voor zich dulden. De Ier werd uiteindelijk gediskwalificeerd.

Samen met de 11-jarige Lady Lou (Lord Z) dook Twomey op de valreep onder de 38 seconden en sprong zo naar de bijna 100.000  USD winst. Hoewel moest hij die eerste plaats later afstaan. Twomey werd door de bloedregel gediskwalificeerd.  Zo sprong Dani  G. Waldman met de 11-jarige  Queensland E (Quickfire de Ferann) naar de uiteindelijke eindzege.

Voor eigen publiek volgde de jonge Amerikaan, Brian Moggre op het podium met onder het zadel de Ustinov-zoon, MTM Vivre le Reve.

De Amerikaanse 'ladies' werkten de top vier af. Jessica Springsteen volgde op de derdeplaats met  de 13-jarige  RMF Zecilie (Acolord). De combinatie werd opgevolgd door Eve Jobs met Fabienne Daigneux's voormalige Venue d'Fees des Hazalles (President). Samen met Dublin Van Overis (Darco) vervolledigde  Jorge Matte Capdeville de top vijf.

Uitslag