Bethany Vos wint tweede onderdeel NK Children, Emma Heijligers neemt leiding in tussenklassement

Bethany Vos wint tweede onderdeel NK Children, Emma Heijligers neemt leiding in tussenklassement

Vanmiddag was het in Deurne de beurt aan de Children-ruiters om een gooi te doen naar de Nederlands Kampioen titel. Bethany Vos won hier de tweede manche maar aan de leiding in het tussenklassement staat voorlopig Emma Heijligers. 

Laureaten tweede onderdeel NK Children 

Bethany Vos kon rekenen op Dilithyia VLS (v. Vaust Z) om de winnende tijd van 72,63 seconden neer te zetten in deze tweede manche. Emma Heijligers die momenteel het tussenklassement weet te leiden, sprong in het tweede onderdeel met Sambucca (v. Sandro Boy) naar de tweede plaats in 75,53 seconden. Yoni van Santvoort en Kinky Girl (v. Alano) vulden de top drie aan in 76,27 seconden. 

Renske van Middendorp en Dos Lunas Galaxie eindigden vierde en verwezen Faye Louise Vos met Calgary 56 (v. Carinjo) naar de vijfde plek. 

Tussenstand na tweede manche NK Children 

Emma Heijligers en Sambucca (v. Sandro Boy) eindigden vandaag tweede maar kropen naar boven in het tussenklassement van het NK voor Children. Renske van Middendorp en Dos Lunas Galaxie volgen op de tweede plek. Yoni van Santvoort kan met Kinky Girl nog net een voorlopige derde plaats bemachtigen. 

Bethany Vos, die het tweede onderdeel won vandaag, eindigde vierde. Faye Louise Vos en Calgary 56 (v. Carinjo) namen genoegen met de voorlopige vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten van de tweede manche. 

Klik hier voor de tussenstand na de tweede manche.