Berber Dijkman klasse apart in Kronenberg

Berber Dijkman klasse apart in Kronenberg

In Kronenberg stonden de hoogste hindernissen op vrijdag 1.40m hoog gebouwd. Proefwinst kwam op naam van Berber Dijkman met de negenjarige Imoya Dice (Eldorado vd Zeshoek). Kristian Houwen won de 1.30m rubriek met zijn Jolijn K.M.

Dijkman en de KWPN-merrie snelden met net geen drie seconden voorsprong naar de hoofdwinst. Op het podium volgde Laura Monier met de 11-jarige Kira Loe voor Nederlander Pim Mulder en zijn eigen 10-jarige zoon van Mylord Carthago, Memphis Z.

Het paar werd opgevolgd door Brayen Brata Coolen die met Aragon Floyd (Canturano) voor bleef op Gilles Dunon en Comanchero de Poteau Z (Comme Il Faut Plus). Eveneens in de top tien volgden Georges Trulemans met Oran D de Bois Mésange (Kannan) en Jelle Sappin met Hanaika (Echo van 't Spieveld) op een respectievelijke negende en tiende plek.

Kristian Houwen wint op eigen terrein

In de 1.30m rubriek hield Kristian Houwen de concurrentie achter zich met de achtjarige Cidane-merrie, Jolijn K.M. Het paar bleef nipt voor op Amanda Slagter met onder het zadel de 11-jarige Galiandra (Quality Time). Armin Schäfer werkte de top drie af met de negenjarige Baluna 9 (Baldur).

Alle uitslagen