Dubbeldam sterk in Sentower Park

Dubbeldam sterk in Sentower Park

Vanwege het grote aantal starts werd de CSI2* over 1.40 gesplitst in twee. Beide overwinningen bleven in eigen land. Bart Clarys won de ene reeks, Jérôme Guery de andere. Jeroen Dubbeldam werd knap vierde.

Clarys kaapt de overwinning weg met Geste van de Vihta (v. Zirocco Blue VLD). Met een tijd van 53.85 bleven ze voor Angela Thompson en Bayard (v. Numero Uno). Charlotte Philippe sluit de top drie af met Amoranda Z (v. Corlensky). 

Jeroen Dubbeldam springt net naast het podium met Forever SFN (v. Azteca VDL) met een tijd van 59.61 op de klok. Rachel Steffen volgt met Ucando Di Villagana (v. Canturo) met een tijd van 60.51. 

Ook Jack Ansems zet een foutloze ronde neer met Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue). De tijd van 66.34 was goed voor een tiende plaats. 


In het klassement waar Jérôme Guery de overwinning wegkaapt, is het podium volledig Belgisch. Guery en Grupo Prom Jivaro (v. Nonstop) blijven voor Gregory Wathelet met Spike van de Withoeve (v. Sting van de Withoeve) en Nico Baerts met D (v. Douglas). 

Christian Kukuk volgt voor Duitsland op de vierde plaats met Mumbai (v. Diamant de Semilly). Evelina Tovek en Cortina 212 sluiten de top vijf af. 



Resultaten
1
2