Baltica Tour: Bonder en Been op vier

Baltica Tour: Bonder en Been op vier

Niet alleen in Saint-Tropez, ook op de Baltica Tour zijn nog steeds verschillende Nederlanders actief. Zo slaagde Maureen Bonder er bijvoorbeeld deze middag in om naar een vierde plaats te rijden in het 1m30 van de CSI2* competitie.

CSI2* 1m30

De winst ging naar de Zweedse Elin Jörenius. Met Touch of Chilli onder het zadel, sprong ze een foutloze tweede fase in 34,71 seconden. Emil Jönssen, een andere Zweedse ruiter, nam de tweede plaats voor zijn rekening. Hij rekende op Be Special om in 34,89 seconden naar de eindmeet te rijden. Eliza Zawadzka vervolledigde de top drie met Corradino. 

Maureen Bonder eindigde op de vierde plaats met Cassiopeia 119. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 37,04 seconden. Teresita Bremer en Fiola vervolledigden de top vijf.

CSI1* 1m20

Ook in de 1-stercompetitie kon er een Nederlander naar de vierde plaats rijden. Remco Been hield de nul op de teller in het zadel van Jasper en finishte in 62,89 seconden. De winst ging hier naar Doma Zigmantaviciute en Leila. Zij sprongen een foutloze omloop in 59,12 seconden. Voor Michaela Hasnedlova en Capri FZ was er een tweede plaats na een foutloze ronde in 59,70 seconden. 

Izabela Vinckier (Diandro Red Wine) en Weronika Rogalska (Maksimus) eindigden respectievelijk op de derde en de vijfde plaats.

In deze rubriek kon Hendrik-Jan Schuttert zich ook klasseren. Hij rekende op Hisinia vd Wolfsakker om in 67,73 seconden foutloos naar de finish te rijden. Dit leverde hem de negende plaats op.

Klik hier voor alle resultaten