Nieuw Grand Prix paard voor Edwina Tops Alexander via Stal Lenssens

Nieuw Grand Prix paard voor Edwina Tops Alexander via Stal Lenssens

Christophe Vanderhasselt heeft afscheid genomen van zijn Grand Prix paard, Identity Vitseroel (Air Jordan). Voortaan zal Edwina Tops Alexander de 11-jarige merrie aan de start brengen.

De verkoop werd beklonken via bemiddeling van Stal Lenssens. Samen met de BWP-merrie sprong Vanderhasselt succesvol op een 1.60m niveau. 

Het laatste internationaal optreden van het duo was tijdens de internationale CSI4* in Luik. De combinatie sprong ruim 15 internationale overwinningen bij elkaar. Zo wonnen ze in het verleden in Luik, Le Touquet, Maubeuge, Lier, St Lô, enz. Ook de Grand Prix winst in Bonheiden pronkt op het palmares.

Recent sprong het duo ook nog naar de derde plaats in de 1.55m CSI5* van Brussel. De week ervoor noteerde het paar een zevende plaats op de LGCT in Valkenswaard.

Identity komt uit de fokkerij van Vanderhasselt zelf. De merrie werd opgeleid door de Belg en opgeleid tot het hoogste internationale niveau. "Ik wens Edwina alle geluk. Identity was echt het beste paard dat ik ooit gehad heb..."