Wesley Mulder: "Zoals ik het nu hier ervaar, kunnen de wedstrijden snel terug opgestart worden"

Wesley Mulder: "Zoals ik het nu hier ervaar, kunnen de wedstrijden snel terug opgestart worden"
Ook vandaag geeft Wesley Mulder ons weer een inkijk in zijn Corona-leven en vandaag stond er alvast een speciaal uitje op het programma...

Het was vroeg dag vanmorgen. De wekker ging om 6 uur af en ik had mij nog graag een keer omgedraaid. Echter was het niet zonder goede reden, want we gingen op concours, en dat is heden ten dage toch wel een speciaal uitje :)

Ik heb gevoerd en de paarden klaar gemaakt die mee gaan naar Goch.Vandaag heb ik 4 paarden mee gehad: Holland WM, Jump for joy VDP, My lady Carthago WM en John Doe VDP.  Bij aankomst op concours zie je dat er één hoofdingang is waar ze controleren via een namenlijst. Elke ruiter mag per 2 paarden 1 begeleider meenemen. Die krijgen vervolgens een bandje om. Er heerst een zekere rust hier. Mensen lijken erg goed voorbereid en alles loopt op rolletjes.



Het is vergeleken met vroeger wel erg stil overal en rustig. Maar we komen tenslotte om te rijden. Dus mij hoor je niet klagen! Er is hier ook gewoon catering aanwezig, Als afstand hanteren ze hier echter 2 meter in plaats van 1,5 meter.

Alle paarden hebben super gesprongen vandaag. Morgen begint de dag nog iets vroeger ! Onze eerste proef is om 8 uur en daar ben ik als eerste starter aan de beurt ! Zoals ik het hier nu ervaar kunnen concoursen echt prima weer opgestart worden! Iets waar ik al van overtuigd was , maar hier aan den lijve ondervonden heb.

Thuis nog even de paarden na verzorgen en dan op tijd naar bed zodat we fit zijn voor morgen !