BLOG: De Longines Masters met Lisa Bongers

BLOG: De Longines Masters met Lisa Bongers
Deze week staat de prestigieuze Longines Masters op het programma in Parijs. Deze toer trekt volgend jaar nog verder richting Hong Kong en New York. Aan de start in de CSI2* rubrieken is de Nederlandse amazone, Lisa Bongers. Voor Equnews houdt de amazone haar ervaring bij, benieuwd hoe dat gaat, daar in de Franse hoofdstad?

"Vandaag zijn we aangekomen in Parijs," vertelt Bongers. "De reis was goed verlopen, in 5,5u tijd waren we in Parc des Exposition, waar het concours plaatsvindt. Van de wagen af waren Donbalian en Elixer erg fit."



"Nadat we de stallen hebben klaargemaakt en ons hebben geïnstalleerd was het even tijd om op adem te komen. De hal waar de paarden in staan is goed verwarmd dus dikke dekens zijn niet van toepassing. Tussen 16u en 19u was de Vetcheck wat normaal gesproken wat chaotisch is viel nu mee, alles verliep volgens planning. Tot 20u was de hoofdpiste vrij om te rijden, daar heb ik ook gebruik van gemaakt zodat de paarden alvast kunnen wennen aan de entourage. Morgen begint de eerste proef om 14u en in de avond de laatste proef voor mij."

Wij duimen alvast voor Lisa! Tot morgen