Jordy Wilken: "Vandaag was onze nieuwkomer Lennox de pineut"

Jordy Wilken: "Vandaag was onze nieuwkomer Lennox de pineut"

Deze week geeft Jordy Wilken ons een inkijk in zijn Corona-leven en ook vandaag was zijn dag weer erg goed gevuld! 

Onze nieuwe topper Lennox was vandaag de pineut. We zijn na het afmesten gelijk Lennox gaan scheren. Na het scheren hebben we hem heerlijk gewassen en gevlochten.

Het was prachtig weer vandaag, dus was hadden een mooi zonnetje bij het foto’s maken. Nadat we hele mooie foto’s hebben gemaakt, hebben we voor de 2e keer zonder het zadel gesprongen. Dit pakte hij echt super goed aan.

Lennox stond inmiddels weer lekker na verzorgd op stal. We hebben Gigi uit de wei gehaald en helemaal gewassen en gevlochten. Hij hoefde niet op de foto voor de verkoop natuurlijk want hij blijf voorlopig nog bij mij. Met Gigi zijn we afgereisd naar Heeten. Hier hebben we een paar mooie shots en video’s gemaakt, voor een nieuwe kleding lijn van mijn sponsor Horka BV.

Door de mooie cross hindernissen op het terrein van Horse And You, kregen we hele gave beelden. Hier kunnen we helaas nog niks van laten zien, dat volgt later.Eenmaal terug op stal weer lekker de paarden na verzorgd en op de wei gedaan. Uiteindelijk hebben we ze fijn op stal gezet en staan ze lekker zonder deken. Het is heerlijk weer dus ze gaan vast lekker chillen.