Corona blog met Suus Kuyten: "Vooral gymnastiek en dressuur vandaag"

Corona blog met Suus Kuyten: "Vooral gymnastiek en dressuur vandaag"
Ook deze week geeft een gastblogger ons een inkijk in zijn/haar Coronaleven. Deze week is het de beurt aan Suus Kuyten die ook vandaag weer een drukke planing had...

Hallo allemaal,

Equnews post elke weekdag een blog waarin een gastblogger in het kort vertelt wat hij/zij die dag gedaan heeft. Deze week is het mijn beurt.

Vandaag is het woensdag. M’n dag begint weer met Sophie naar de crèche brengen en dan door naar winkel. Ik ga een cadeau halen voor m’n moeder want die is morgen jarig. Eenmaal op stal aangekomen stonden mijn paarden in de wei. Tot een uur of 12.

Vandaag heb ik les om half 1 van Rob Besselink waar ik nu een aantal jaar met veel plezier bij train. We gaan voornamelijk dressuren en gymnastieken met balken en cavalettis. Vaak doen we de balken op grond in draf hierdoor worden de paarden losser en is goed voor coördinatie. De cavalettis doen we in galop hierbij trainen we op gehoorzaamheid, balans en kracht.



Tussen door kwam Marco Verbeek Van Dochorse langs om een nieuwe supplementen voor mijn paarden te brengen waar ik uiteraard heel blij mee ben! Rond 5 uur zijn we klaar met trainen en ronden we alles af zodat iedereen naar huis kan en blijft Rob nog even voor een kop koffie om alles na te bespreken van de training. Ondertussen heeft Harrie Sophie opgepikt van de crèche en kan ze nog langs haar pony Lady. Tot morgen!