Corona-blog met Nicole Mestrom: "Gelukkig kunnen we zaterdag weer ergens op training!"

Corona-blog met Nicole Mestrom: "Gelukkig kunnen we zaterdag weer ergens op training!"

Deze week geeft de Nederlandse amazone Nicole Mestrom ons een inkijk in haar Corona-leven...

Hoi Equnews

Vandaag was ik om 7.45 op stal en hebben we eerst 6 paarden in de wei gezet en 3 in de paddock.

Daarna zijn we gaan mesten en hebben we een kop koffie gedronken.Na de koffie ben ik gaan rijden.. ik heb de paarden die zaterdag mee gaan naar een training concours een paar sprongetjes gemaakt. Meestal doe ik dit 2 dagen voor een concours... de dag voor concours werk ik ze ligt of laat ze fijn met bijzet longeren. Dit hangt natuurlijk van t paard af!

Een paard die heel voorwaarts is werk ik natuurlijk wel veel zodat die rustiger is op concours. Gelukkig kunnen we zaterdag weer ergens heen om te trainen!! En de week er na naar de Peelbergen. De paarden die gisteren mee zijn geweest trainen hadden vandaag een dagje vrij in de wei. Verder is nog de tandarts geweest.. wij hebben Rens Spreuwenberg hiervoor. Hij doet dit super!

We laten meestal als we een nieuw paard op stal krijgen hem even kijken. Vaak zie je dat mensen hier niet veel aandacht aan besteden, dat is jammer! Dit kan vaak een hele verbetering geven met rijden want heb zelf maar eens scherpe haken of rotte kiezen in de mond!

Vandaag was ik op tijd klaar. Als we op tijd klaar zijn besteden we meestal werk aan onze buitenbak. Hier is veel onderhoud aan om t netjes te houden! We hebben het gras gemaaid (dat is een hoop werk, zelfs met de zitmaaier!).

Ook heb ik alle bloemen en planten water gegeven..Dadelijk ga ik koken en dan nog wat huishoudelijke taken..helaas moet dat ook gebeuren! Een fijne avond en tot morgen!