Corona-blog met Nicole Mestrom: "Ik ben naar het Hippisch centrum van Montfort gaan trainen"

Corona-blog met Nicole Mestrom: "Ik ben naar het Hippisch centrum van Montfort gaan trainen"

Ook deze week geeft er weer een ruiter of amazone ons een inkijk in zijn/haar Corona leven. Deze week is het aan Nicole Mestrom.

Hi Equnews,

Begin van de dag kwam Ivam Pezzim een Braziliaanse jongen. Hij kwam voor een jong paard zadelmak te maken. Hij doet horsemanship en is appart om te zien hoe de paarden naar hem gaan luisteren!

Iedere week komt onze hoefsmid Ruud Schrama. Hij heeft vandaag Nikos en Jill beslagen en is nog even langs de jonge paarden in de wei geweest voor deze te bekappen. Ik heb vandaag voor de eerste keer een parcoursje thuis gesprongen met mn nieuwe 6jarige ‘Jill’ ( Quasimodo Van De Molendreef x Andiamo).. sprong goed en neem haar vrijdag voor de eerste keer mee trainen. Verder heb ik nog een paar sprongetje gemaakt met een paar jonge paarden. Deze moeten zeker 1 a 2x per week wat lage sprongetjes maken zodat ze in 't ritme blijven. Echt jongen paarden maak ik geregeld lage sprongetje zodat ze goed leren landen en handig en ontspannen worden.

Op t einde van de dag zijn we met 4 paarden naar Hippisch centrum Montfort gaan trainen. Dit is een super locatie en lekker dicht bij huis! Het was een druk dagje vandaag.. Gelukkig heeft mijn moeder al de boodschappen gedaan zodat we direct kunnen gaan koken en dan douche en lekker op de bank La casa de papel kijken!! Tot morgen!!