Corona-blog met Jitske Prosman: "Ik ben extra vroeg opgestaan zodat het werk op stal zeker gedaan was"

Corona-blog met Jitske Prosman: "Ik ben extra vroeg opgestaan zodat het werk op stal zeker gedaan was"

Deze week hebben we voor de laatste keer een gastblogger: Jitske Prosman. 

Helaas kan de hoefsmid pas vrijdag komen, dus Coolie heeft wat meer vrij dan de bedoeling was ☹.

Vandaag had ik projectwerkzaamheden voor mijn studie. Vanmorgen vroeg opgestaan en daar een aantal uren aan gewerkt. Vervolgens ben ik naar stal gegaan en heb ik Coolie een poosje buitengezet voordat het te warm was, daarna lekker afgespoten en haar laten rollen in haar box.

Ook een mooi moment om haar even te toiletteren zodat ze er weer spik en span uitziet.Daarna nog een stukje met haar gaan wandelen en volgens mij vond ze het helemaal niet erg om daarna terug in stal te gaan. Dus maar wat extra kuil gegeven zodat ze lekker iets te doen heeft. Naast haar staan veulens, die zijn overdag natuurlijk veel buiten maar nu met de warmte, in de middag ook weer binnen. Ze kijkt haar ogen uit en is erg aan haar ‘buurveulentjes’ gehecht.

Vanmiddag even naar de stad gegaan, wat zomerspullen gescoord en we hebben op een terrasje wat gedronken.Thuis in het nieuwe huis nog snel wat dingen opgeruimd, maar eigenlijk is het daar veel te warm voor. Dat wordt even niet klussen en verbouwen vanavond. Nu snel mijn zwemkleding aan en nog even een paar uur naar het strand met mijn vriend!

Tot morgen!