Annelou de Man: "Super als de dag zo voorbij vliegt..."

Annelou de Man: "Super als de dag zo voorbij vliegt..."

De voorbije weken wisten verschillende ruiters ons te verrassen met druk gevulde dagen op stal. Maar hoe verloopt de dag van een hippisch vastgoed expert? Annelou de Man geeft een inkijk bij van Santvoort Landelijk wonen.

Deze week laat ik jullie zien wat er zich allemaal afspeelt bij Van Santvoort Landelijk Wonen, een Nederlandse vastgoedmakelaar gespecialiseerd in hippisch vastgoed. Mijn naam is Annelou de Man en bij van Santvoort Landelijk Wonen ben ik verantwoordelijk voor demarketing en communicatie.

Op maandag is mijn vaste kantoor-dag op onze locatie in Helmond. Het team heeft twee maanden voornamelijk thuisgewerkt maar sinds vorige week proberen we weer wat vaker naar kantoor te komen. Het is ook wel weer fijn om je collega’s in real-life te zien in plaats van via Skype of Facetime.

Afgelopen weekend hebben we met onze sponsorruiter Sanne Thijssen een take-over gedaan op ons Instagram account. Ze heeft onze volgers technische tips gegeven en vragen beantwoordt. Vandaag analyseer ik de cijfers en het resultaat is echt enorm goed! Iedereen heeft wat meer tijd en deze take-over is dan ook heel erg goed aangeslagen. We hebben de afgelopen weken geprobeerd onze berichtgeving niet alleen maar in het teken van corona te laten staan. Dat is dit weekend in ieder geval weer goed gelukt. Je kunt de tips van Sanne terugkijken op ons Instagram account, ik heb ze opgeslagen in de Stories.

Mijn dag vervolgt met het uitwerken van de content planning van deze week. Samen bepalen we welke huizen online komen en wellicht extra aandacht nodig hebben. Ik kijk nog even snel door onze nieuwsbrief van vorige week en zie dat onze blog over het bezichtigen van huizen in corona-tijd het goed gedaan heeft. We hanteren extra regels om ervoor te zogen dat een bezichtiging voor iedereen veilig is, maar daarover praat ik jullie morgen bij. De dag op kantoor is weer voorbijgevlogen, tot morgen!


f. Facebook Annelou de Man