Topruiters veilen lessen en memorabilia voor Oekraïne

Topruiters veilen lessen en memorabilia voor Oekraïne

De crème de la crème van de paardenwereld verzamelt zich in het steunproject ten voordele voor de getroffen slachtoffers van Oekraïne. De organisatie van Equbreeding.auction en Sébastien Boulanger komen met een online veiling van lessen van topruiters, memorabilia of rietjes van bekende hengsten. Op een korte periode werd het 'goede doel veilingsplatform' via Equbreeding.auction opgezet.

In totaal zullen 43 items geveild worden, en de lijst is niet min! Wil je graag een les van de Amerikaanse topruiters McLain Ward of Jessica Springsteen? Of toch liever een les van de Nederlandse top amazone, Sanne Thijssen of België's topruiter Jérome Guery? Het kan via deze goede doel veiling.

Maar de lijst is langer want ook Europees kampioen, Martin Fuchs, Olympische ruiters, Marlon Zanotelli en Cian O'Connor geven een les weg. Verder pronken namen zoals Gudrun Patteet (BEL), Nelson Pessoa (BRA), Janne-Friederike Meyer (GER), Larissa Pauluis (dressuur) (BEL), Lara de Liederkerke (eventing) (BEL), Thibeau Spits (BEL), Nicola Philippaerts (BEL), Lillie Keenan (USA), John Whitaker (GBR), Constant van Paesschen (BEL), Henk Nooren (NED), enz. op de lijst.

Maar niet alleen top ruiters en trainers die lessen geven worden er geveild. Gregory Wathelet schenkt een gesigneerde zadeldoek van Tokyo met zijn CHI Genève deken weg, Daniel Deusser geeft zijn St. Tropez-pirates polo-shirt met handtekening weg en verschillende merken dragen bij tot deze actie.

Focus op fokkerij

Ook de fokkerij werd niet vergeten. Dankzij de veiling kan je een dekbeurt van Taloubet Z winnen of een rietje van Cashpaid J&F, Quel Homme de Hus of Nixon van 't Meulenhof.

xAlle info

25 maart 10.00 uur tot 31 maart 18.30 uur
Klik hier voor de veiling

Registreer je nu gratis: Klik hier

Uiteraard zijn er GEEN veilingskosten verbonden aan deze goede doel veiling.