Paardenveilingen online: "We zijn er zeker van dat deze veulens op het hoogste niveau zullen terugkeren"

Paardenveilingen online: "We zijn er zeker van dat deze veulens op het hoogste niveau zullen terugkeren"


Na het grote succes van de voorbije twee edities komt paardenveilingonline nu met een derde online veiling. "We merken dat er nu, tijdens de coronacrisis, echt een markt is voor de online veilingen en willen daar met deze derde editie op inspelen", aldus de organisatie.


"Ook dit keer zijn we weer erg trots op onze collectie. Zo hebben we bijvoorbeeld een veulen van Tangelo van de Zuuthoeve uit een Nimmerdor x Purioso merrie, een veulen van de nieuwste revelatie El Barone 111 Z uit een Quickstar x Nimmerdor moeder en een Omamo BC nakomeling uit een Diamant de Semilly x Mr. Blue merrie. We zijn erg trots dat we deze kwaliteit en deze topveulens kunnen aanbieden. Er zit voor elk wat wils bij en we zijn er vast van overtuigd dat deze veulens ooit op het hoogste niveau zullen springen".

"Naast veulens bieden we ook enkele embryo's aan. Eén embryo is een nakomeling van For Pleasure uit een Corland merrie. Ook wordt er een drachtige jonge merrie van Big Star, de huidige Olympische kampioen, geveild".

De collectie staat vanaf nu online. Bieden kan vanaf 30 september tot zaterdag 3 oktober. Klik hier voor de volledige collectie.