Luciana Diniz zet zich in voor opleiding ruiter: "Een Olympisch niveau voor iedereen"

Luciana Diniz zet zich in voor opleiding ruiter: "Een Olympisch niveau voor iedereen"
Luciana Diniz, een succesvolle Olympische springamazone, brengt haar kennis over de hele wereld. Na het behalen van meerdere successen op het hoogste niveau reist de Portugese amazone nu de hele wereld over om door middel van haar meerdaagse masterclasses, de Butterfly Ride, andere ruiters verder te helpen. Na de succesvolle masterclasses in onder andere Duitsland, Brazilië en China komt Luciana ook naar Nederland, en jij kan daarbij zijn!

De Butterfly Ride is misschien wel de meest unieke en persoonlijke meerdaagse masterclass op dit moment. Volgens Luciana Diniz is paardrijden een team effort waarbij alles in balans moet zijn. Daarom wordt er niet alleen aandacht besteed aan het trainen van je paard, maar ook aan jezelf. Het aantal deelnemers van de Butterfly Ride bestaat uit maximaal twintig deelnemers. Onder begeleiding van de beste coaches zal er gewerkt worden aan onderwerpen zoals wedstrijdspanning, sportpsychologie, ruiterfitheid en het stellen van persoonlijke doelen.

Unieke ervaring
Tijdens de Butterfly Ride krijg je de mogelijkheid om jezelf als persoon en ruiter te ontwikkelen onder de begeleiding van coaches die Luciana zélf aan haar zijde heeft gehad om op olympisch niveau te komen. Door de kleine groep waarin de Butterfly Ride gehouden wordt krijg je als persoon ook echt de aandacht die nodig is om je te ontwikkelen. Maar ook om alle met deelnemers, van over de hele wereld, een hechte band op te bouwen. Je deelname is door deze combinatie van coaches en deelnemers echt een investering in jezelf  maar ook in je hele leven.

Voor wie is het geschikt?
De Butterfly Ride is bedoeld voor mensen die hun niveau van rijden naar een hoger level willen tillen. Wil jij aan jezelf werken als persoon én ruiter? Ben jij serieus met de sport bezig en wil je samen met topcoaches aan jezelf werken om je volgende stap te nemen? Dan is deze masterclass precies wat voor jou.