Inge Verbeek en Floor van Gelderen lanceren Equi-PA

Inge Verbeek en Floor van Gelderen lanceren Equi-PA
Inge Verbeek en Floor van Gelderen lanceren Equi-PA; een internationaal managementbureau voor ruiters. Equi-PA richt zich op ruiters en hippische bedrijven, zowel nationaal als internationaal, die begrijpen dat als ze hun management uit handen geven aan mensen die hier goed in zijn, er meer tijd over blijft voor de sport. “Wij zien dat ruiters zich vooral willen bezig houden met hetgeen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn: paardrijden. Doordat wij alle randzaken uit handen nemen, kunnen zij zich focussen op hetgeen wat voor hen belangrijk is”, aldus Floor van Gelderen.

 

De core business van Equi-PA is show support; het van A tot Z ontzorgen van de ruiters; van show entries tot het boeken van vluchten en hotels en het contact met de federaties en shows. Daarnaast neemt Equi-PA alles rondom het paardentransport uit handen; van exportdocumenten tot bloedtesten en quarantaine. Bovendien heeft Equi-PA een afdeling Athlete management, waarbij agendamanagement, media aanvragen en sponsormanagement toe behoren.

 Daarnaast assisteert Equi-PA waar nodig. “We kijken per persoon of bedrijf waar behoefte aan is en springen hier op in. Topsport gaat tegenwoordig niet alleen meer over talent en goed paardenmateriaal. Goed management en focus kunnen het verschil maken tussen een plek in het team of thuisblijven”, zegt Inge Verbeek.

 

Zowel Inge Verbeek als Floor van Gelderen hebben ruime ervaring in de hippische wereld. Inge Verbeek was in haar jeugd succesvol met het Nederlandse jeugdteam dressuur. Ze deed zeven keer mee aan de Europese kampioenschappen dressuur en behaalde zeven keer een medaille, waaronder twee gouden. Na haar opleiding Sport, Economie en Communicatie werkte ze onder meer voor Qatar Showjumping Team. Floor van Gelderen studeerde Journalistiek en combineerde dit met de eventingsport op internationaal niveau. Ze werkte als personal assistant voor Anky van Grunsven en vervolgde haar carrière bij Qatar Showjumping Team.

 

Voor meer informatie:

Â