Hengstenspotlight: I'm The Best Des Guy

Hengstenspotlight: I'm The Best Des Guy

I'm The Best Des Guy doet absoluut zijn naam eer aan. Deze goedgekeurde Emerald-zoon beschikt over alle kwaliteiten die je maar wil in een top sportpaard. Deze hengst is op alle vlakken een groot talent en komt uit een moederlijn met alleen maar uitstekende prestaties. 

Deze knappe vosse verschijning is bloedmooi en extreem sportief. I'm The Best komt van Emerald Van 't Ruytershof die zelf geen onbekende is in de sport. Emerald is een CSI5*  wereldpaard die met Smolders in het zadel hoge toppen scheerde op het allerhoogste niveau. Daarnaast is de overgrootmoeder van I'm The Best, de befaamde Corofino I die al vele goede nakomelingen verder bracht zoals Chatman, Capriola van de Helle en Russel. Ook Narcos II is terug te vinden in het DNA van I'm The Best. 

I'm The Best Des Guy is goedgekeurd door Zangersheide en werd door Suus Kuyten aangekocht op de Zangersheide Online Auction. I'm The Best beschikt over een fantastische techniek, atletisch vermogen en een geweldige galop. Deze kwaliteiten maakt van I'm The Best Des Guy de ideale mix om een toekomstig wereldpaard te worden. 

Kan u ook maar geen genoeg krijgen van deze oogverblindende topper? Klik dan HIER voor meer informatie. 


Bron: Equnews 
Foto: Op vraag van klant