Fotografen en springruiters opgelet! Masterclass indoor fotografie en Springclinic

Fotografen en springruiters opgelet! Masterclass indoor fotografie en Springclinic

Equnews fotografen Pieter Sorber en Ashley Claus steken de koppen bij elkaar voor een Masterclass indoor springpaarden fotografie en een Springclinic klasse M t/m ZZ. Samen nemen zij een internationale ervaring mee van IICH Groningen, Military Boekelo, EK eventing Luhmuhlen, Jumping Amsterdam en de Longines Global Champions Tour in Miami. In de paardensport fotografie weten deze fotografen precies te vertellen hoe jij het beste uit elke situatie kunt halen.

Masterclass indoor fotografie

Wij bieden een Masterclass indoor fotografie aan. Werken met onregelmatige lichtomstandigheden, maar toch scherpe foto's krijgen. Het is echt mogelijk!

Voor veel fotografen is dit een vak apart, wat veel eist van het oog van de fotograaf en de mogelijkheden van de camera. Wij bieden deze Masterclass aan voor de minder ervaren en gevorderde hobby fotografen. Tijdens deze Masterclass behandelen wij in zowel de theorie als praktijk hoe je een springpaard kan fotograferen in een indoor arena. Als locatie hebben wij de mooie ruime binnenhal van HJC Tolbert kunnen regelen. Jaarlijks worden hier diverse wedstrijden verreden zoals bijvoorbeeld Indoor Tolbert.
Tijdens de Masterclass krijg je de kans om een Springclinic van achter de camera mee te maken. Dichtbij ruiter en paard, in de bak, maar ook van veraf de beste foto’s schieten. Bij deze Masterclass zijn fotografen van alle niveaus welkom! Is foto’s maken je hobby of wil je er misschien je werk van maken? Ben jij/ of ken jij die moeder/vader/familielid die altijd trouw aan de kant staat om een foto te maken tijdens de wedstrijd van dochter of zoonlief? Of wil je gewoon graag leren hoe je omgaat met moeilijke lichtomstandigheden? Dan nodigen we jouw graag uit voor onze Masterclass indoor fotografie! Vol=vol!

De kosten voor deze Masterclass bedragen €100,-. Tijdens de Masterclass zal er ruim aandacht worden gegeven aan zowel de theorie als de praktijk. Wij vragen u enkel uw camera apparatuur mee te brengen voor het praktijk gedeelte. Inbegrepen bij de prijs zijn koffie/thee/fris en hapjes.

Springclinic Lammert Laseur


Niemand minder dan Lammert Laseur komt deze zaterdagmiddag gedurende de Masterclass fotografie een Springclinic geven! Met zijn passie en enthousiasme die hij weet over te brengen op zijn leerlingen, zorgt hij er voor dat je altijd met een goed gevoel van je paard afstapt. Als gecertificeerd HI-4 Trainer springsport zal Lammert deze clinic verzorgen voor een 10-tal ruiters in de klasse M t/m ZZ. Heb jij dus een eigen paard en kun jij wel een leerzame en leuke training gebruiken? Meldt je dan nu snel aan! Vol=vol! Je wordt opgedeeld in twee groepen. 

De kosten voor de Springclinic bedragen slechts €30,-.
*Bij aanmelden voor deze clinic geef je toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen.

• Locatie: HJC Tolbert
• Datum: zaterdag 7 maart
• Tijd: 13.00 tot 17.30 uur (Masterclass fotografie. Het tijdstip van de Springclinic volgt zodra de groepen bekend zijn. Dit zal zijn op zaterdag middag tussen 13.30 en 17.00 uur).
Klik hier voor aanvullende informatie

Voor vragen klik hier
Aanmelden voor de Masterclass of Springclinic doe je hier. Graag in het onderwerp vermelden voor welk onderdeel je, je opgeeft.