Schröder Masterclass viert zijn twintigste verjaardag

Schröder Masterclass viert zijn twintigste verjaardag

De organisatie van de Schröder Masterclass mag dit jaar twintig kaarsjes uitblazen en wil ditfeestje graag met zijn bezoekers vieren. De organisatie is al enkele maanden druk bezig om van deze editie een hele bijzondere te maken door flink uit te pakken bij diverse rubrieken. Zo wordt alom bekende masterspringen op dinsdag, de rubriek waar het allemaal mee begon, een weerzien met oude bekenden.

In de laatste week van de bouwvak wordt het centrumplein traditiegetrouw weer omgetoverd tot een hippische mini arena. Het carré van Tubbergen is dan ook de plek waar diversiteit de boventoon voert.Verschillende takken van de hippische sport maken dan hun opwachting. Van de allerkleinsten tijdens de bixie tot aan de topruiters uit de regio en de 40 plus, maar ook de menavond op de maandagavond zit altijd vol spektakel.

In totaal kent de Schröder Masterclass dus negentien winnaars tot nu toe, echter zijn er enkelen die de winst meerdere malen op naam hebben geschreven zoals Eric ten Cate uit Geesteren. Daarom worden ook de nummers twee van harte uitgenodigd om revanche te nemen op hun oude ‘rivalen’.

“Wij hebben vorig jaar reeds enkele nieuwe rubrieken toegevoegd en gaan er dit jaar alles aan doen om deze wedstrijden nog mooier, spannender en spectaculairder te laten worden. Daarnaast gaan we ook echt uitpakken met de feestavonden, want de feestjes na de wedstrijden op het terras van ’t OaleRoadhoes vervelen ons nog steeds niet”, aldus het zeer tevreden bestuurslid Jort de Wit.v