Dromen worden werkelijkheid: één van de mooiste hippische complexen van de wereld staat te koop!

Dromen worden werkelijkheid: één van de mooiste hippische complexen van de wereld staat te koop!


Gelegen nabij het hart van het hippische centrum van Europa, midden in de regio Oldenburg, is een van 's werelds mooiste en best uitgeruste hippische complexen van de wereld op de markt gekomen. Gut Einhaus werd aan het begin van deze eeuw gebouwd met een mix van lokale Duitse architectuur en de meest geliefde Amerikaanse stijl. Dit complex wordt nu te koop aangeboden. Een exclusieve blik achter de schermen van dit hippische complex op 60ha, leert meteen dat dit domein eindeloze mogelijkheden biedt, Het complex heeft vier volledig uitgeruste buitenpistes, een graspiste die niet moet onderdoen voor die van CHIO Aachen en een ruime binnenpiste mét 'casino'. Dit domein is perfect voor het uitbouwen van een professionele sportstal of het organiseren van nationale en internationale wedstrijden.


Maar er is meer ...

Er zijn ruime, schitterende stallen met een centrale poetsplaats. Er is een galopbaan van 1,5km, meer dan 60ha aan weide en een (opfok)stal. Dat gecombineerd met de ligging in het centrum van Europa, maakt dat dit het ideale eigendom is om een sport- en fokstal op te richten. Kers op de taart is de villa van 1500M2 met zwembad waarbij privacy ten alle tijde gegarandeerd is. De villa is volledig uitgerust voor een luxueuze en private levensstijl. Er is bovendien een gastenverblijf aanwezig om familie en vrienden op een hartelijke manier te ontvangen, zonder elkanders privacy hiermee in de weg te staan. Dit is de ideale locatie voor iedereen die graag met paarden werkt! 

Liever geen paarden? 

Ook voor personen die liever niet met paarden werken, is Gut Einhaus het ideale eigendom. De perfecte ligging op een unieke locatie in Duitsland maakt immers dat dit eigendom perfect omgebouwd kan wordend tot een hotel of gastenverblijf. Verschillende Nederlandse en Duitse luchthavens zijn dichtbij en het domein is makkelijk bereikbaar via verschillende uitvalswegen.

Meer informatie en foto's? Klik hier