Selectie Nederlands Polocrosse team bekend

Selectie Nederlands Polocrosse team bekend


Afgelopen weekend is de selectie voor het Nederlands polocrosse team bekend gemaakt. Nederland zal wordenn vertegenwoordigd door Roseline van der Haar, Nathalie Garben, Tessa Boekholdt, Jill van der Maden, Rianne Schuijren, Charlotte van der Haar, Syen Entjes (captain) en Leanne Boekholdt. De teamsamenstelling verkiest zo duidelijk routine.


Het EK wordt dit jaar gehouden in Lumbres (Noord-Frankrijk) op 10 en 11 augustus 2019. Hier zullen zeven landen strijden om de titel; Frankrijk, Ierland, Duitsland, Finland, Verenigd Koninkrijk, Italië en Nederland. Ter voorbereiding reizen de teamleden en hun paarden eerst af naar Groot Brittannië waar ze het eerste weekend van augustus een testmatch spelen tegen de Britten. Daarna reist het team door naar Frankrijk.

Het polocrosse seizoen is gestart in april en eindigt in september. In het weekend van 13 en 14 juli vindt een toernooi plaats op het Zuiderveld Concours in Zweeloo en 24 en 25 augustus de Dutch Open op groepsaccommodatie Peppelenburg te Otterlo.

Klik hier voor meer informatie