Niet alleen een imponerende collectie springpaarden, ook een heus feest!

Niet alleen een imponerende collectie springpaarden, ook een heus feest!

Zaterdag staat de eerste LIVE veiling van Eye Of The Master op het programma. Enkele talentvolle springpaarden zullen zaterdagavond van eigenaar wisselen. Een imponerende collectie. "Voor iedereen is er wel een paard dat hem past. We hebben de collectie samengesteld dat elke ruiter er een super partner kan vinden..."

Zaterdag zal je ter plaatse of online kunnen bieden voor de knappe springpaarden. Onder andere  Luiken VDL (Dallas VDL), een 5-jarige finalist van het Wereldkampioenschap zal er van eigenaar wisselen. Blikvanger is zeker de vijfjarige ruin, Quabriolet van het Bildeken (Anakin van Schuttershof). De knappe ruin sprong naar een zilveren BK medaille maar ook zilveren WK medaille. "Een unicum in onze sport!"

Toegang tot het live event, dat bij Stal Vincent Martens zal georganiseerd worden, is GRATIS. De deuren openen 18.00 uur. Het veilingprogramma wordt omkadert met een aangename sfeer, leuk entertainment en nadien een schitterende afterparty! 

Vergeet je COVID Safe ticket niet!

Kan je er niet bij zijn? Dan kan je ook online meebieden op eye-of-the-master.com. Via de livestream van Eqify volg je alles tot op de milliseconde mee!