Marcus Ehning: "Ondanks de lange pauze ... er is in de ring niets veranderd..."

Marcus Ehning: "Ondanks de lange pauze ... er is in de ring niets veranderd..."

In een interview met de Hubside Tour heeft Marcus Ehning zijn gevoel over de terugkeer van de sport gedeeld.  "Na zo’n lange wedstrijdpauze waren mijn paarden gisteren iets minder alert dan gebruikelijk in de stallen, maar eenmaal in de baan was er niets veranderd."

"Ik moet toegeven dat ik echt onder de indruk ben in St Tropez. Er hangt een aangename rust voor de paarden. Wat de ring betreft, hij biedt een goede maat: groot, maar we hebben niet de indruk van een open piste, een formaat wat mij wel past." vertelt Ehning.

"Na zo’n lange wedstrijdpauze waren mijn paarden gisteren iets minder alert dan gebruikelijk in de stallen, maar eenmaal in de ring was er niets veranderd. Ik kwam met vijf paarden naar de Hubside Jumping, waarvan de jongste negen jaar oud is. Ze hebben dus allemaal al genoeg ervaring en kunnen zich goed concentreren op het werk."

"De nationale wedstrijden zijn enige tijd geleden in Duitsland hervat, maar ik heb aan geen enkele deelgenomen. De Hubside Jumping is dan ook mijn eerste wedstrijd in meer dan drie maanden. "

bron: Persbericht