Foal Auction 111: "We zijn alvast gestart met de voorbereidingen om ook dit jaar een topveiling te organiseren"

Foal Auction 111: "We zijn alvast gestart met de voorbereidingen om ook dit jaar een topveiling te organiseren"

De organisatie van Foal Auction 111 laat weten dat ze nog steeds van plan zijn om hun veiling te laten doorgaan en dat ze al volop met de voorbereidingen zijn gestart. 


"De impact op ons dagelijks leven door de maatregelen omtrent het Corona virus zijn groot, maar sommige zaken veranderen gelukkig niet. Het veulen seizoen is ondertussen begonnen wat voor ons paardenliefhebbers een welgekomen afleiding brengt in deze uitdagende tijden. En dat betekent ook dat wij bij Foal Auction 111 gestart zijn met de voorbereidingen om ook dit jaar in augustus weer een topveiling te organiseren zoals U al weer zeven jaar van ons gewoon bent.

Helaas is het nog onzeker of het mogelijk zal zijn onze veiling dit jaar op de gebruikelijke wijze te mogen organiseren. Maar wij zijn verheugd om U reeds te kunnen mededelen dat wij voor komende editie een samenwerking aangegeven zijn met het nieuwe initiatief ClipMyHorse.TV Auction platform waardoor wij, naast onze grote groep trouwe kopers, uw fokproduct ook onder de aandacht zal gebracht worden aan de 150,000 betalende leden van ClipMyHorse van over de ganse wereld waardoor uw veulen nog meer aandacht zal krijgen van een heel grote maar toch gerichte doelgroep kopers!

U kunt erop vertrouwen dat wij ook dit jaar weer voor de volle 100% zullen inzetten om voor jullie, onze trouwe fokkers, opnieuw een mooie verkoopprijs te behalen voor uw fokproduct. Twijfel niet en geef U vandaag nog op via https://foalauction111.com/nl/inschrijven."