Cumano uit de moeder van Zanotelli’s CSI5* GP winnaar nu op www.stal-optimus.auction

Cumano uit de moeder van Zanotelli’s CSI5* GP winnaar nu op www.stal-optimus.auction

Een zuster en twee broers van Zanotelli's CSI5* GP winnaar "Like a diamond van het Schaeck" worden aangeboden op Stal-Optimus.auction. Like a diamond won dit jaar de GP CSI5* van Parijs, werd 2de in Samorin en 3de in Rome. De vaders van de veulens zijn Cumano en Cashpaid J&F

Charles Optimus (Cumano x Cacacha vh Schaeck 160)

De moeder van Like a Diamond, Cacacha van het Schaeck, presteerde zelf op 160 niveau met een junior ruiter.  Haar broer, H5 just the music, was 3de in GP CSI5* van Calgary en La Baule.
Ook de moeder van Cacacha was succesvol op 160 niveau en is de zuster van E-Muze YEK 160. De 2de moeder van Cacacha is de zuster van Funky Music 160, Quarts-Musik 160 en Krapuul 160.


Carmen Optima (Cumano x Cacacha vh Schaeck 160)

Niels Bruynseels’ Nationscupwinnaar Cristel, is de moeder van twee andere veulens. De vader van het merrieveulen is Ermitage Kalone, van het hengstenveulen is het wereldbekerwinnaar El Torreo de Muze.  Er wordt ook een volle broer van Cristel aangeboden.




El Matador Optimus (El torreo de Muze x Cristel 160)

Exquise du Pachis was recent met de slechts 16 jaar oude Zayna Rizvi, de revelatie van de 160 GP kwalificatie van de CSI5* Hampton Classic. Ze komt uit de 160 moederlijn van Stud Hero. Van haar worden drie veulens aangeboden.


Ward Optimus (Emerald x Exquise du Pachis 160)

Ook van Manou de Muze zijn er 3 veulens in de veiling. Nadat ze deze zomer reeds uitmuntend presteerde  in de GP’s van Knokke en Brussel, was ze ook twee weken geleden dubbel foutloos in de 155 CSI4* GP van Opglabbeek. Ze is klaar voor het hoogste niveau. De derde moeder van Manou is Narcotique de Muze.



Elisa Optima (Emerald x Manou de Muze 155)

De pas 8-jarige Oryzon van het Schaeck, die al een GP CSI3*sprong, is de moeder van het merrieveulen Walhalla Optima. Ook de 2de moeder sprong op 160 niveau. De 3de moeder van Oryzon is Walnut de Muze van Harry Smolders.

Uit de op 150 niveau springende Anita du Park worden drie veulens aangeboden. Zij is de zus van Gregory Wathelet's Beau Gosse du Park (niveau 160) en nicht van vier paarden die op 160 niveau springen. Diabolo du Parc, winnaar van GP CSI5* Parijs & Calgary, en Eric Lamaze's Rosana du Park zijn hiervan de bekendste.

California Optima ( Cumano x Sister Vagabond de la Pomme)

California Optima is een prachtig merrieveulen van Cumano uit de zus van Vagabond de la Pomme. De moeder gaf al een 160, een 155 en een 145 paard. Haar 6-jarige zoon, Unstoppable de la Pomme was onlangs foutloos in de finale van het Wereldkampioenschap op Zangersheide.

Quelle Optima P ( Quel Homme de Hus x Sister H&M All in)
Quelle Optima P is een dochter van Olympisch bronzen medaillewinnaar Quel homme de Hus uit de zuster van Olympisch gouden medaillewinnaar H&M All in.

Ook veulens uit de moederlijn van Cian o Conner's Taj Mahal en Fragence de Chalus worden aangeboden.

In de embryo collectie worden embryo’s van Chacco Blue uit de moeder van Cristel en uit de zuster van Vagabond de la Pomme aangeboden.

Alle veulens werden gefokt door Optimus. Er wordt dan ook geen commissie aangerekend. De veulens zijn veterinair goedgekeurd. Het keuringsrapport kan beken worden via de website. De veulens kunnen bekeken worden. Afspraak op +32 475 27 89 87.

De veulenveiling eindigt op maandag 10/10 20u, de embryoveiling op dinsdag 11/10 20u.

Collectie veulens: https://www.stal-optimus.auction/collection/1
Collectie embryo’s: https://www.stal-optimus.auction/collection/2

info: Stal Optimus Mobile : +32 475 27 89 87
Mollentstraat 47b Office   : +32 15 30 61 50
2520 Broechem – België info@dsf.be