Biedingen voor indrukwekkende collectie PaardenveilingOnline.com nu open!

Biedingen voor indrukwekkende collectie PaardenveilingOnline.com nu open!


Paardenveilingonline.com komt ook voor haar tweede editie met een indrukwekkende collectie. Er worden maar liefst 31 veulens, vijf embryo’s en vijf fokmerries geveild. En goed nieuws want bieden kan vanaf nu! De veiling loopt af op zaterdag 22 augustus om 20.00.


“Omwille van het succes van de veiling in juni, hebben we besloten er een vervolg aan te breien”, aldus de organisatie. “We hopen er dan natuurlijk ook op dat deze tweede editie minstens even succesvol zal zijn als onze eerste editie. We zijn enorm trots op de collectie die we nu hebben. Zo bieden we onder andere hele fijne en goed gefokte veulens van Calvaro, Cornet Obolenksy, Carrera VDL, Hearbeat Z, Diarado en Diamant de Semilly aan. Daarnaast beschikken we ook over goede fokmerries van onder andere For Pleasure en Quidam de Revel. Een embryo van Chacco-Blue kan uiteraard ook niet in onze collectie ontbreken”, lachen ze.

Bieders moeten zich registreren om te kunnen bieden. De veiling gaat vandaag, woensdag 19 augustus om 19.00 van start en zal lopen tot zaterdag 22 augustus. Het laatste bod kan om 20.00 worden uitgebracht. Mis het niet en bied nu!