Bieden voor de tweede ESI 'Cloud Seven' online veiling kan vanaf nu!

Bieden voor de tweede ESI 'Cloud Seven' online veiling kan vanaf nu!


De eerste editie van de ESI online veiling "Cloud Seven" was een groot succes en daarom is het logisch om niet lang te wachten op een 2e editie liet een tweede editie dan ook niet lang op zich wachten. Otto Vaske en Henrik Klatte hebben opnieuw een collectie samengesteld van zeven uitzonderlijke jonge springpaarden van 3 tot 7 jaar.

Het aanbod varieert van jonge toppaarden voor professionals tot betrouwbare partners voor ambitieuze amateurs en jonge talenten voor Amerikaanse hunters. De vaders en grootvaders van deze kleine maar fijne springcollectie behoren tot de topverervers in de springwereld, zoals Cornet Obolensky, Casall, Armitage, Cellestial, Pergieux en Canabis Z. Speciale aandacht wordt besteed aan de moederlijnen, waarvan sommige al vele internationale springpaarden hebben voortgebracht. Sommige van de veilingpaarden hebben al overwinningen behaald en hebben verschillende klasseringen op het 1m45 -niveau.

De ESI-veilingsite staat al bijna 20 jaar bekend om een ​​groot aantal internationale toppaarden die hun carrière begonnen vanuit Klein Roscharden. Asagan M en Guido Klatte Jr. wonnen recent nog de Grand Prix in Wohlde ter gelegenheid van de Deisterchampionate op het terrein van de familie Pedersen, Varone (ex Vogelfrei) & Jos Verlooy zijn de regerende Belgisch kampioenen, Chacco Bay & Michael Pender zijn vice-wereldkampioen 2019 van de World Breeding Championships voor vijfjarige paarden en Armik & Capt. Brian Cournane schreven al verschillende Nations Cups en Grand Prix' op hun naam.

Deze week kun je tot 22 augustus 2020 je favoriete kandidaten uitproberen in Klein Roscharden. Om deel te kunnen nemen aan de veiling dient u zich te registreren op de veilingwebsite www.esi.auction. Geregistreerde gebruikers kunnen daar de individuele protocollen voor het klinisch onderzoek en röntgenonderzoek inzien. Alle verdere informatie is te vinden op www.esi.auction of u kunt contact opnemen met de veilingmanagers Otto Vaske en Henrik Klatte, die u graag helpen of uw vragen over de veilingkandidaten beantwoorden.


Voor meer informatie en de collectie, klik hier