Abdel Said betaalt 140.000 euro voor zevenjarige Jezebeau BC tijdens Beervelde Horse Auction

Abdel Said betaalt 140.000 euro voor zevenjarige Jezebeau BC tijdens Beervelde Horse Auction

Het team van Eye Of The Master organiseerde terug een geslaagde live veiling, de “Beervelde Horse Auction”. Op zaterdagavond kwamen verschillende embryo’s, veulens en jonge springpaarden onder de hamer in Beervelde.

Tijdens de #JumpingsSMS verzamelde het publiek en de VIP’s zich om de nodige biedingen uit te brengen op de verschillende paarden. Veilingtopper werd de zevenjarige Jezebeau BC (Thunder vd Zuuthoeve). Dit paard gaat vanaf nu de stallen van Abdel Saïd gaan vervolledigen.

Het bonte merrieveulen, Windiana Jones St Hubertushoeve (Commander HK ) claimt de titel als duurst verkochte veulen en wisselt van eigenaar voor 28.000 euro naar Turkije.

De Cornet Obolensky dochter uit de Grand Prix merrie van Patrick Spits Whitney van de Dwergse Hagen wisselde van eigenaar voor het bedrag van 56 000 euro. Zij verhuist naar Zweden.

Afsluiten werd er gedaan met het duurste embryo. Een Dominator 2000 Z embryo uit de moeder van Mumbai en Opium JW van de Moerhoeve haalde maar liefst 54.000 euro. Meteen goed om in het lijstje te komen van één van de duurst verkochte embryo's ooit.

De organisatie reageert opgetogen. "We zijn enorm blij met het resultaat van deze eerste editie van de Beervelde Horse Auction. Deze fantastische locatie was voor iedereen een plezier. We zijn blij dat opnieuw heel wat verkopers en kopers een connectie hebben gevonden via ons platform."