LIFESTYLE BLOG: ‘ABOUT THOSE BOOTS’

LIFESTYLE BLOG: ‘ABOUT THOSE BOOTS’
Vorige keer ging ik op zoek naar de perfecte verzorging voor je viervoeter zijn hoeven. Echter mogen we onze eigen voeten niet vergeten, een goed passende laars is dus steeds van belang. Niet enkel het comfort maar ook het uitzicht zijn hier van belang. Wil je een echte trendsetter zijn, dan bestaat er maar één woord: “Personaliseren”. Zelf ging ik de uitdaging aan met de De Niro laarzen.

Van je kleine teen t.e.m. het hoogste puntje van je onderbeen, alles kan en vooral alles mag. Of je nu veters wenst, een extravagante kleur, steentjes op de tops of je initialen duidelijk aanwezig wil… maak het zo persoonlijk mogelijk. Leuk is dat je de tops zelf kan verwisselen. Dankzij een leuk (innoverend) systeem is het heel eenvoudig meerdere tops te beslissen en deze nadien zelf te verwisselen.

De De Niro fabriek maakt al sinds 1981 laarzen. Tot 1995 maakten ze vooral speciale modellen voor Prada en Gucci. Deze merken verplaatsten de productie naar China.

Maar, zoals reeds gezegd, het gaat in eerste plaats om het draagcomfort. Als je voor zo een laars kiest wil je dat deze een lange levensduur geniet. Wat is de grote boosdoener voor laarzen ? à WATER ! Daar biedt De Niro een eenvoudig antwoord, de zool is namelijk niet gestikt maar genaaid, wat 3x langer meegaat dan een andere laars.

Even uit ervaring gegrepen: Mijn De Niro laarzen heb ik al 8 jaar en nog steeds niets aan Mijn gewone korte ‘boots’ daarentegen heb ik nu een klein jaar en het resultaat is erg … al volledig kapot zowel zool als stiksel. Uiteraard heeft dit ook met de draag frequentie te maken. Maar er is toch een verschil!

IMG_1182

Is dit voor jou allemaal een beetje over ‘the top’? No worries, De Niro heeft maar liefst 637 standaard modellen voor u klaarstaan. Ik heb mijn eerste De Niro Boots gekocht 8 jaar geleden en ze zijn nog altijd in perfecte staat. Maar dat vraagt wel wat werk, een tijdige goede poetsbeurt doet wonderen!