Fashion: Stijlvol de herfst in

Fashion: Stijlvol de herfst in
Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Binnenkort ‘switchen’ we dus ook weer van seizoen. Daarom is het tijd om te onderzoeken hoe we de koudere herfst en wintermaanden, stijlvol kunnen doorstaan. Zo kan u ook dit najaar een modieuze herfstwandeling maken met u trouwe viervoeter of wat dacht u van Military Boekelo te betreden als echte trendsetter ?

In het voorjaar onthulden de bekendste modehuizen hun nieuwste trends op de Catwalk. Ik was er bij, keek er na en trok zo mijn conclusies. Wat opvalt is dat het roze en de pasteltinten nog wel aanwezig zijn, maar dit duidelijk op retour. Ik werd van de modekleuren herfst-winter 2015/2016 ontzettend blij toen ik het kleurenpallet zag. Er zijn namelijk van die seizoenen met neonkleuren geweest….. V R E S E L I J K !

Dit najaar is de inspiratie duidelijk gehaald uit het kleurenpalet van de 60’s & 70’s. Echter aangepast met een moderne toets. De neutrale aardetinten worden gecombineerd met een aantal “brutale” accentkleuren. Opmerkelijk is dat je onmiddellijk een beschermend gevoel krijgt door de combinatie.

Aardekleuren! Yes, dit is heel goed nieuws voor ons, de paardenliefhebbers.
Want de aardekleuren komen elk jaar terug in de collecties van uw favoriete ruitermerk.
Dus dit jaar kunnen we zowel modieus naast ons paard als op ons paard vertoeven!
Iets nader bekeken.

Niet enkel de aardtinten maar ook enkele frisse zomerkleuren komen dit najaar opnieuw terug. Frappant is het okergele ‘Oak Buff’ in combinatie met ‘Groen-grijs’. Een combinatie die goedlachs de herfst introduceert.
De kleur roze wordt nu gezien als ‘Cashmere Rose’; een duidelijk statement!
Met een knipoog naar de 60’er & 70’er jaren combineer je de oranje ‘Cadmium Orange’ met diverse andere kleuren.
Liever iets opvallender ? Een gewaagde combinatie is dan bijvoorbeeld het pallet ‘Biscay Bay’. Als hekkensluiter, maar daarom niet minder interessant is er het gebruik van ‘Amethyst Orchid.’

De meeste kleuren en trends binnen de modewereld naast je paard worden gevold door de vele ruitermerken, keuze genoeg dus.

Dus laat ons hopen dat de kerstman dit jaar iets vroeger komt met een modieus cadeautje.