Emanuele Gaudiano wint in Basel

Emanuele Gaudiano wint in Basel

De CSI5* 1.45 in Basel werd gewonnen door Emanuele Gaudiano


QUICK RESULT

1. Emanuele Gaudiano - Carlotta

2. Bryan Balsiger - Jenkins ter Doorn

3. Christian Ahlmann - Atomic Z

4. Pius Schwizer - Chidame Z

5. Philippe Rozier - Vincy du Gue

Een snelle, foutloze tijd neerzetten. Geen herkansing. Dat was de opdracht in Basel deze namiddag. Emanuele Gaudiano bracht die opdracht tot een goed einde. Met Carlotta (v. Chaccomo) won hij de proef met een tijd van 55.70. Bryan Balsinger zette met de Jenkins ter Doorn (v. Numero Uno) een tijd van 56.40 op de klok en kwam er zo het dichtste bij. Zij houden zo het zilver in eigen land. 

Christian Ahlmann voor buurland Duitsland word derde met Atomic Z. Met de Cumano-nazaat komt hij in 57.08 over de finishlijn. 

Thuisruiter Pius Schwizer en Chidame Z (v. Chippendale Z) sprongen net naast het podium. Hun tijd van 58.38 was goed voor de vierde plaats. Philippe Rozier sluit voor Frankrijk met Vincy du Gue (v. Quaprice Boimargot Quincy) de top vijf af. 

Op de zesde plaats vinden we Sergio Alvarez Moya terug met Charmeur (v. Numero Uno). Wilm Vermeir kwam met zijn Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) in 60.07 over de streep. Ze werden zo zevende en bleven nipt voor Marc Röthlisberger met Cashmere BS (v. Con Sherry) die finishten in 60.39. 

Röthlisberger maakt er samen met zijn landgenoten Werner Muff en Audrey Geiser een Zwitsers eind aan de top tien. Muff zadelde Elzarena (v. Zadall VDL) en werd negende, Geiser sluit dus de top tien af en dat doet ze met Holiday X (v. Liandero). 


Bart Bles springt hier met Israel van de Dennehoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) een foutloze ronde, maar krijgt een punt tegen voor tijdsoverschrijding. Ze krijgen zo de zeventiende plaats. 

Resultaten