Opnieuw 10 talentvolle paarden van Paul Schockemöhle te koop

Opnieuw 10 talentvolle paarden van Paul Schockemöhle te koop

De Schockemöhle Online Auctions stellen nooit teleur, en ook deze keer biedt Paul Schockemöhle enkele jonge springpaarden aan die klaar zijn om te schitteren op het hoogste niveau van de springsport. Een van die toppers is I'm Cool Blue PS (v. I'm Special de Muze) die uit een uiterst indrukwekkende lijn komt. 

I'm Cool Blue PS (v. I'm Special de Muze) komt uit een lijn die alleen maar succes zal geven in de toekomst. Deze vierjarige ruin komt uit uit de moederlijn van het 1.65m springpaard Stalando en de 1.60m springpaarden Invictus en Conlando. Ook andere toppers zoals Con Cha Cha, Conthargos, Chadora / Dilanda Cha Cha,  Chacco-Blue en Lando zijn terug te vinden in het DNA van I'm Cool Blue PS. Deze ruin belooft een topper van de toekomst te worden. 

Daarnaast is ook Calou's Boy PS (v. Casallco) eentje om in de gaten te houden. Als vierjarige bruine ruin toont hij nu al een uitstekende techniek op de sprong. Hoe kan het ook anders, met een moederlijn van het 1.65 springpaard Coupe Du Rouet en moeder Dialou Blue PS die 1.60 proeven springt. Ook andere indrukwekkende paarden zoals Dialou Blue, Diarado`s Boy, Golousa, Chacco-Blue en Baloubet du Rouet zijn terug te vinden in de lijn van Calou's Boy PS. 

Nog niet gevonden wat u zocht? Dan is Caritano PS (v. ZE Carioca) misschien we het paard waar u naar op zoek bent. Deze halfbroer van de 1.60m paarden Baloucento en Chactus toont een ware lichtvoetigheid en vermogen op de sprong. 

Met nog slechts enkele uren te gaan voor het aflopen van de veiling moet u er snel bij zijn om uw kampioen van de toekomst te verzekeren! 


Klik HIER om de volledige collectie te bekijken.