Meermaals ruim 30.000 euro voor Chacco Blue embryo’s

Meermaals ruim 30.000 euro voor Chacco Blue embryo’s

De derde Online veiling van Studutch is zojuist digitaal afgeslagen. Maar liefst 11 embryo’s en veulens van Chacco Blue werden online geveild. Daarvan zijn er drie embryo's voor niet minder dan 38.000 euro van eigenaar gewisseld. Deze emryo’s komen uit moederlijnen van onder andere Ben Maher’s Explosion W, Etoulon VDL en Sea Coast Ferly.

Chacco Blue blijft het goed doen op veilingen. De derde Online veiling van Studutch is zojuist digitaal afgeslagen. Maar liefst 11 embryo’s en veulens van Chacco Blue werden online geveild. Daarvan zijn er drie embryo's voor niet minder dan 38.000 euro van eigenaar gewisseld. Deze emryo’s komen uit moederlijnen van onder andere Ben Maher’s Explosion W, Etoulon VDL en Sea Coast Ferly.

Voor drie andere embryo's werd 30.000 euro betaald. Allen van de hengst, Chacco-Blue. Ook de duurste veulens waren nazaten van Chacco-Blue. Corvina Di Fer van Studutch, uit de moederlijn van Sea Coast Ferly werd voor 32.000 euro afgeslagen. Paris van’t Studutch komt uit de moederlijn van Quickly de Kreisker en werd voor dezelfde prijs verkocht naar Duitsland.

Uitslag